Compleet wonen

Huurlingsedam - Wijchen

Wilt u graag tussen het groen wonen, maar wel met alle voordelen van een stad dichtbij? In de Wijchense wijk Huurlingsedam kan dat. Het is een nieuwe woonwijk met een uitgesproken eigen karakter. Er staan hier geen saaie huizenblokken, maar er is veel variatie in woningsoorten en prijsklassen. In Huurlingsedam is ruimte voor iedere smaak en alle levensstijlen, van betaalbare starterswoningen tot luxe vrijstaande huizen. Dicht bij de natuur van het Wijchense Meer en ook de recreatieplassen De Berendonck en De Groene Heuvels zijn gemakkelijk bereikbaar. En ook het centrum van Wijchen ligt vlakbij. Kortom, in Huurlingsedam is alles in de buurt wat het leven prettig maakt.

In het rivierenlandschap van de Maas en de Waal ligt Wijchen. Hierdoor zijn er eindeloze recreatiemogelijkheden voor fietsers en wandelaars. In de Hatertse en Overasseltse Vennen kan je heerlijk genieten van de natuur. Een dagje aan het water? De Berendonck of De Groene Heuvels zijn hier uitermate geschikt voor. Een bezoekje aan de unieke kasteeltuin bij het Kasteel van Wijchen is zeker aan te raden. Op sportief gebied heeft Wijchen veel te bieden. Wijchen heeft een eigen voetbalclub en atletiekvereniging, en 18-holes golfbaan vlakbij. U kunt er zelfs skiën, in de herfst en wintermaanden, op de outdoor skibaan van De Wijchense Berg. En na al die activiteit kunt u relaxen in de sauna aan de Graafseweg.

Naar eigen wens een woning bouwen in de Huurlingsedam?
Ook dat kan! In de Huurlingsedam zijn hiervoor diverse kavels beschikbaar. De oppervlakten van deze kavels variëren van 365 m² tot 566 m². Op deze kavels kunnen diverse vrijstaande woningtypes worden gerealiseerd. Vraag naar de mogelijkheden! 

Voor meer informatie, klik hier voor de website van Huurlingsedam.