Persoonlijk wonen: Speerpunt bij nieuwbouwontwikkeling

Over ons

Adrie Spanjaards b.v. is opgericht in de 70-er jaren en gevestigd in Wijchen. Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben wij vele woningen gebouwd, tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers of kopers. Wij richten ons voornamelijk op de woningbouw.

Adrie Spanjaards staat bekend als een betrouwbare bouwer waar de klant ook écht koning is. Direct met Adrie om de tafel zitten om uw wensen voor de nieuwbouwwoning en financiering te bespreken: het is geen uitzondering. Dat noemen wij nou persoonlijk wonen! Wij begrijpen meer dan wie ook dat een huis kopen een hele grote, ingrijpende uitgave is, wellicht een aankoop voor het leven. Juist daarom vinden wij het zo belangrijk dat u niet alleen bij de aankoop van uw woning, maar ook 5, 10 of 15 jaar daarna een goed gevoel aan uw woning ontwikkelaar over moet houden. Dat is geen loze uitspraak, zo werken wij gewoon!

Wij leveren kwalitatief hoogwaardig (maat-)werk. Degelijkheid in materiaal, materieel en mensen. Wij werken samen met bedrijven welke passen binnen deze, voor ons, vanzelfsprekende visie. Flexibiliteit en betrouwbaarheid zijn kenmerkend en dit stelt ons in staat om optimaal aan uw wensen tegemoet te komen. Dit kan uiteraard alleen samen met u als koper!

Wij hebben bewezen dat we in (woning)bouw, aanneming en nieuwbouw ontwikkeling o.a. in Wijchen een betrouwbare organisatie zijn. Het afbouwen van uw woning mag echter nooit in gevaar komen, daarom zijn we aangesloten bij Woningborg garantie. Wilt u hier meer over weten? Lees er hier meer over.

Ook zijn we lid van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Deze vereniging is met ongeveer 4300 aangesloten bouwbedrijven de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. Kijk hier voor meer informatie over Bouwend Nederland.

 

Over ons

Woningborg

Bouwend Nederland