Kiezen voor een nieuwbouwwoning?

Wanneer mensen iets gaan kopen, kopen ze het liefst iets wat nieuw is. Nieuw is onaangetast.
Een nieuwbouwwoning heeft geen geschiedenis en men krijgt niet de smaak en de keuzes van de oude bewoners. Nieuw is ook voordeliger, bij de koop hoeft er namelijk geen overdrachtsbelasting betaald te worden.

Ook kunt u bij een nieuwbouwwoning die wand- en vloerafwerking kiezen, welke voldoet aan al uw wensen, zonder dat u de slopershamer moet hanteren.

Uw nieuwbouwwoning energiezuinig bouwen

Een nieuwe woning voldoet aan de laatste isolatienormen (Rc waarde) en is daardoor veel energiezuiniger dan een bestaande woning. Dit scheelt u al snel veel in de maandelijkse lasten voor energie (gas & elektra). Ook zal door het gebruik van hoogwaardige isolatiematerialen en andere nieuwe toepassingen, uw woning stiller, zuiniger en comfortabeler zijn. Een oud huis, daarin blijft u breken en bouwen. Ook mooi meegenomen: bij een nieuwbouwwoning kunnen veel van uw persoonlijke wensen worden verwezenlijkt tijdens de bouw. Dit noemen wij persoonlijk wonen.Tijdig overleggen is wel belangrijk, e.e.a. is natuurlijk afhankelijk van de stand van de bouw.

Kortom bij een nieuwbouwwoning heeft u alles nieuw. U hebt via ontwikkelaar Adrie Spanjaards garantie op de bouwmaterialen, bovendien heeft u de eerste jaren bijna geen onderhoud! Wat wilt u nog meer!

Energie tabel