Hoe werkt Het CoachingsGilde?

Het CoachingsGilde werkt heel eenvoudig. Via de zoekfunctie vind je coaches door te selecteren op locatie, specialiteit, naam of ander trefwoord. Vervolgens krijg je een overzicht te zien van de coaches die voldoen aan je zoekprofiel. Onder het profiel van de door jou gekozen coach vind je een link naar een intakeformulier. Heb je een keuze gemaakt? Dan vul je het formulier in. Dit wordt automatisch naar de betreffende coach gestuurd. Hij of zij zal daarna zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Meerdere coachingstrajecten

Werkgevers, verzekeraars en arbodiensten die vitaliteit van werknemers en managers willen waarborgen, kunnen vaste afspraken maken over meerdere coachingstrajecten. Bijvoorbeeld als het gaat om aanmelding, doorlooptijd, aanpak, afronding en facturering. In overleg maken we de afspraken concreet.

Effectmeting met Qualizorg

De resultaten van onze coachingstrajecten worden gemeten door Qualizorg, een onafhankelijke specialist op het gebied van effectmeting van persoonlijke dienstverlening. Voordat het eerste coachingsgesprek plaatsvindt ontvangt de coachee een korte digitale vragenlijst. Hij of zij wordt na 6 en na 12 maanden nog een keer benaderd met andere vragen om te toetsen of de inspanningen met de coach tot blijvende verbetering hebben geleid. De resultaten van deze vragenlijsten worden volstrekt anoniem geanalyseerd. Op basis van deze feedback kan de kwaliteit van coaching worden verbeterd.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek

 

Ben je benieuwd wat coaching inhoudt? In deze video licht één van onze coaches het proces van coaching nader toe.

 

Hoe werkt Het CoachingsGilde - Logo

×