Connie Keurentjes

Connie Keurentjes

Breda
  • Persoonlijke coaching
  • Omgaan met stress

Mensen op het persoonlijke- of zakelijke vlak het maximale uit zichzelf laten halen, iets mooiers bestaat er niet. Er kunnen diverse oorzaken zijn waardoor mensen hun potentie of talenten niet volledig benutten. Mijn kracht is om het aanwezige potentieel wel te benutten. Ieder mens is uniek en heeft iets in zijn mars. Ik geniet ervan als ik dit tot ontwikkeling zie komen.

Als ‘krachttrainer’ zorg ik dat mensen grip krijgen op hun carrière of bedrijfsprocessen waardoor zij weer gaan denken in kansen en mogelijkheden. Ik weet als geen ander hoe belangrijk het is dat mensen zichzelf blijven ontwikkelen, vandaar ook mijn voorliefde en ervaring met duurzame inzetbaarheid. Mijn aanpak is, zowel bij individuele coaching als in trainingen, in drie woorden te omschrijven: open en direct met gezonde humor. Iedereen weet meteen wat hij of zij aan mij heeft.

Vanuit businesscoaching coach en train ik professionals van starters tot aan de top.
Als het gaat om outplacement begeleid ik mensen van werk naar werk en leg hierbij de focus op de nieuwe baan en werkomgeving. Soms is het even stilstaan bij verdriet of verlies, maar de prioriteit ligt bij het vinden van een baan waarin mijn klant zich weer verder kan ontplooien.

Als mediator weet ik daarbij meteen de vinger op de gevoelige plek te leggen waardoor onnodige conflicten worden voorkomen en er al snel naar gewenste en concrete resultaten gewerkt kan worden.

Ik doe mijn werk deels op mijn intuitie en ervaring, maar vooral op basis van Neuro Linguistisch Programmeren. Als NLP trainer help ik mensen inzicht te krijgen in hun denken, voelen en handelen.

Werkt o.a voor:Internationale Hogeschool Breda
Regio:
  • Breda
  • Tilburg
  • Roozendaal
  • Bergen op Zoom
Ik wil graag een afspraak maken!
×