Berthie van Hoek

Berthie van Hoek

Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, e.o.
  • Persoonlijke coaching
  • Coaching voor leidinggevenden
  • Teamcoaching
  • Loopbaancoaching
  • Omgaan met stress

Berthie, een echte vakprofessional, vakspecialist, > 20 jaar ervaring op het gebied van begeleiding van Carrière en levensloop. Vooral veel met deze ervaring gedaan, in elk gesprek verwerkt om heel goed te weten wat in deze tijd van je wordt gevraagd. Ze begeleidt met veel enthousiasme en pragmatisch denken mensen die willen groeien in hun ontwikkeling, zowel persoonlijk als professioneel. Belangrijk credo: ‘Persoonlijk en direct als het kan en voorzichtig (met mededogen) als het moet’ .

Wat kan ik voor je doen?

Vragen rondom:

verveling omdat je baan is veranderd ( bv het taakgebied is versmald, je weet het allemaal wel, bent uitgekeken op wat je doet)
overbelasting omdat de omstandigheden in werk/prive zijn veranderd of vanwege ziekte van anderen
 geen goed gevoel over de inhoud van je werk t.o.v. wat je dacht dat het zou zijn (wat stond er nog maar weer in je contract?) Je krijgt taken toebedeeld die minder bij je passen
minder lekker lopende communicatie met collega’s en derden (je bedoelt vaak iets anders dan begrepen wordt; je wordt niet gezien en anderen wel; veel bij-gestudeerd, hoe profileer je je dan? je bent minder assertief dan je wilt of juist te veel, etc.)
gevoel van fysieke en mentaal onbehagen of een (beginnende) burn-out. Veel pijntjes, vooral doorwerken en na het werk een zwaar gevoel in je hoofd en/of lijf, die niet snel verdwijnt of doe de gratis burn out test (link).

Deze vragen komen veel voor en ik begrijp heel goed wat een effect dat op je kan hebben. We zoek dit samen goed uit en gaan aan de slag zodat je weer goed in je vel en in je baan zit.

Belangrijk uitgangspunt in de coaching is het woord Levensloop dat natuurlijk wijst naar de periode in het leven waarin je nu staat en waartoe je huidige keuzes zich gaan verhouden.

Denk dan aan:

net gestart in je baan, en dan? Realiteit prettig of juist niet?
een drukke gezinsperiode, alles op orde? nog een persoonlijk leven en een prettige (werk)-relatie?
alleenstaand ouderschap en baan, hoe doe je dat eigenlijk?
de periode pre-overgang en de overgang (40+ vrouw), hoe zit dit nu bij mij, komen mijn klachten hier soms uit voort? of: veel vrouwelijke collega’s die 40+ zijn, moet ik daar wat mee?
de midlife tijd (maak er geen crisis van), wat betekent dat nog maar weer? en voor mij?
de senior periode: hoe om te gaan met verandering. Jongeren ‘lopen’ me voorbij, ik kan eigenlijk minder dan ik kon, hoe dit prettig te hanteren?
de laatste werkperiode: hoe op een prettige wijze uit je laatste werkperiode te komen zodat werken tot het laatste moment fijn blijft?

Samen zetten we in op de juiste stap op het juiste moment. Of het nu gaat om Loopbaanadvies of Loopbaan- of levenscoaching. Jouw plaats van nu is leidend  en vandaar uit bepalen we de stappen die nodig zijn.

Wil je ervaringen lezen of weten wat we nog meer doen, kijk dan even hier.

Dank voor je interesse, tot ziens! Bellen om even te horen met wie je te maken hebt kan altijd.

Berthie van Hoek 06-13445398

Werkt o.a voor:WindesheimHogeschool van Arnhem en NijmegenSaxion HogeschoolOverig
Regio:
  • Zwolle e.o.
Sleutelwoorden:
  • coach
  • loopbaanadvies
  • loopbaancoach
  • veranderingscoach
Ik wil graag een afspraak maken!
×