Voor u als werkgever

Het CoachingsGilde, een landelijk netwerk van zelfstandige, ervaren coaches, zorgt voor vitale en mentaal gezonde mensen in uw organisatie. Door onze pragmatische interventies kunnen uw medewerkers zich ontwikkelen tot (opnieuw) gemotiveerde mensen die weten wat ze willen en die een waardevolle bijdrage willen en kunnen leveren aan uw organisatiedoelen.
Wij zijn een organisatie die zorgt voor herstel van de mentale gezondheid en het ontwikkelen van ongebruikt talent. Elk van onze coaches heeft ervoor gekozen om, naast een eigen goedlopende praktijk, deel uit te maken van het landelijk netwerk van Het CoachingsGilde. Speciaal voor grotere organisaties kunnen wij snel schakelen door raamcontracten aan te bieden. De raamcontracten zijn op maat en overzichtelijk. Met een duidelijke prijsstelling bieden wij de beste coaches die Nederland heeft. Bij ons geen uitgebreide intake-vragenlijsten, maar puur het ambacht coaching, gericht op duurzame inzetbaarheid. Hierbij werken we intensief één op één samen met uw medewerker.

Gecertificeerd door QSN volgens de ZBR-richtlijn

Het CoachingsGilde is gecertificeerd door QSN volgens de Zilveren Kruis BeoorderlingsRichtlijn (ZBR). Alle coaches die voor Het CoachingsGilde trajecten uitvoeren werken volgens het proces wat door de QSN is geverifieerd en gecertificeerd. De coaches zelf zijn aangesloten bij diverse branche verenigingen zoals Noloc, Nobco of bijvoorbeeld MfN. Ze zijn zonder uitzondering al vele jaren actief als coach en houden zichzelf scherp met intervisies, trainingen en bijscholingen.

Coach netwerk

Zilveren Kruis / Achmea

Het CoachingsGilde is vaste zorgpartner voor Zilveren Kruis Achmea. Voor de hogescholen die verzekerd zijn volgens de preventie polis ‘Livvit’ verzorgen wij de interventie: coaching op mentaal gebied. Elke leidinggevende, Arbo-arts of medewerker bij de afdeling personeelszaken kan een collega voor coaching aanmelden met het formulier: ‘aanmelding coaching’.

Wilt u zelf uw coach selecteren? Gebruik dan de zoekfunctie of de landkaart om de best passende coach te vinden en stuur hem / haar een bericht om persoonlijk kennis te maken. Bij de kennismaking zal de coach desgewenst samen met u de doelstellingen van het coachingstraject concreet benoemen.

Meer weten? Mail ons

×